Türkiye'nin Lider Pil Tedarikçisi
Türkiye'nin Lider Pil Tedarikçisi
BLOG
Yayın Tarihi : 18.09.2020 08:43 | Güncellenme Tarihi : 02.12.2020 08:57 | Blog
Taşınabilir Şarj Cihazı

Power-Xtra PX200 Ni-Mh-Ni-Cd AA-AAA-9V Şarj Cihazı

Artık hayatımızda birçok alanda kullandığımız ve bizi bir kabloya bağımlı olmaktan kurtaran Şarjlı pillerimizi nasıl şarj ediyoruz?

Çoğu zaman gece uyurken şarjda bıraktığımız pillerimizi şarj ederken güvenlik önlemi olarak pillerin ısınmasını, cihazımıza ters takılmasını, şarjı dolduğunda kapandığından emin miyiz?

Daha uzun süre kullanmak için uzun ömürlü bir şarjlı pil aldığımızda şarj cihazımız bu pili şarj etmek için şarj kesme özelliğine sahip mi?

Şarj cihazınız sabit bir süre boyunca sabit bir akım ile takılan pili tanımadan mı şarj ediyor? Pilinizi yeterince doldurabiliyor mu?

Şarjlı pillerinizi güvenli şarj cihazlarına teslim edin.

Birikim Pilleri olarak Tüketicinin güncel ihtiyaçlarından yola çıkarak tasarladığımız, Ergonomik, Ekonomik ve Güvenli bir tasarım ile kullanıma sunduğumuz Power-Xtra PX200 cihazımızı tanıtmaktan gurur duyuyoruz.

Çevremizi korumak ve tasarruf sağlamak için kullandığımız şarjlı piller ve şarj cihazlarında en çok kullanılan model olan AA / AAA ve 9V pillerinizi Power-Xtra PX200 Şarj cihazı ile güvenle şarj edebilirsiniz.

  • 5V 1A Micro USB Şarj girişi ile kullanımı kolay ve taşıması rahattır.

  • 5V Çıkış veren Priz tipi Cep telefonu şarj adaptörleri ve araç Tipi Cep telefonu şarj adaptörlerini kullanarak Power-Xtra PX200 Şarj cihazınızı güvenle çalıştırabilirsiniz. Adaptörünüzün verdiği güç yetersiz kaldığında iki led ışık aynı anda yanıp sönerek size ikaz uyarısında bulunacaktır.

  • Power-Xtra PX200 Şarj cihazı ile NiMh / NiCd Kimyasına sahip AA / AAA ve 9V olmak üzere 3 model pili şarj edebilirsiniz.

  • Power-Xtra PX200 Şarj cihazına Enerji verdiğinizde ( Adaptöre bağladığınızda ) içerisindeki mikro işlemci sayesinde 1.5 saniye gibi kısa bir sürede kendi içerisinde açılış testini tamamlar ve söndüğünde kullanıma hazır olduğunu size bildirmiş olur.

  • Şarjlı pillerin teknik yapısına uygun olarak tasarlanmış Power-Xtra PX200 Şarj cihazının pillerin ters takılmasına karşı önlem olarak negatif voltaj tespit fonksiyonu vardır. Bu özellik sayesinde pillerinizi yanlış taktığınızda sizi uyarır ve kısa devre korumasına geçer, bu aşamada şarj ışığı sönük yanacaktır. Şarjlı pillerimizi doğru yerleştirdiğimiz anda Power-Xtra PX200 Şarj cihazının ışıkları yanıp sönerek şarj işlemine başlayacaktır. Şarj sona erdiğinde işaret LED’i sürekli yanar konumda kalacaktır.

  • Şarj edilmeyen bozuk bir pili şarj etmek için taktığınızda mikro işlemcisi ön şarj algılamasından sonra Power-Xtra PX200 Şarj cihazının şarjını kesecek ve işlemi durduracaktır.

  • Power-Xtra PX200 Şarj cihazı Mikro işlemcisi sayesinde –dV tespit etme özelliği sayesinde Pillerinizi kapasitesine göre tam doldurur.

  • Ortalama Şarj süresi 8 saattir*

Ürünü Satın Almak için tıklayınız.

 

İnternet sitemizde çerezlerden faydalanılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanununu, Gizlilik Sözleşmesi ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz. Reddet Kabul Et